Om företaget Bokning Kurs/Föreläsning Gästfotografer Shop Fotouppdrag GDPR

Under Afrikas himlar –
Möten med vildhundar och andra djur på den storslagna afrikanska savannen!


Den mångfaldigt, internationellt, prisbelönade naturfotografen Brutus Östling mottog i år, för fjärde gången, utmärkelsen för Världsnatursfonden WWF Årets Pandabok 2019. En unik bedrift, men så är också Brutus en unik fotograf och författare. Brutus brinner för att med hjälp av sina fantastiska fotografier och böcker skapa kunskap och bidra med information som kan hjälpa oss att värna om vår fauna och natur.

Denna gång riktade han allt sitt engagemang åt Afrika, denna världsdel som på många sätt är lika fantastisk som utsatt för människans skövling av naturrikedomar.

Han riktade mycket av sitt intresse åt den östafrikanska delen av Afrika och åt den hårt drabbade afrikanska vildhunden.

Hur kommer det sig att vildhunden är på väg mot utrotning? Vildhunden som är Afrikas mest effektiva rovdjur, mycket just på grund av sin kommunikation i flocken, hur kan den vara på väg att utplånas från vår planet?

Kunskap och förståelse är även vägen här för att komma till rätta med problemen som håller på att utrota ännu en art på vår jord.

Självklart kommer Brutus prata om mycket mer än detta, ni kommer få göra en fantastisk, bildlig resa på Afrikas savanner tillsammans med hans magiska bilder. En resa som ger oss förståelse om hur olika arter anpassat sig till de mest extrema livsmiljöer och hur balansen mellan rovdjur och bytesdjur regleras på savannen. Hur både växter och djur utan nästan något vatten att tillgå, hittat sätt att överleva. Hur vi tillsammans ska kunna rädda en liten del av vår fantastiska värld.

– Jag hoppas kunna öppna människors intresse för arter som vi sällan uppmärksammar och att fler ska få uppleva den enorma rikedomen i Afrikas djurliv. Min förhoppning är att läsarna precis som jag ska älska savannerna och deras djurliv och vilja bevara dem för framtiden, säger han.

Välkomna till en fantastisk föreläsning den 22e januari 2019!

Plats: Bäckaskogsvägen 1, Skövde (Hundskolornas nybyggda lokaler)
Tid: 18.00-19.30 , 22e januari 2019
Kostnad: 150kr inkl kaffe och bulle


Läs mer om Brutus Östling >>

Några av våra andra kurser:

Fjords
Från auto till M-läge steg 1
Northern Lights
Lightroomspecialen
Mountains
Actionspecialen